Dryp honning og olivenolie over hvert oste stykke. Babyspinat med ristede mandler100 gr ristede mandler250 gr babyspinat200 gr gedeostet par kviste timian4 tsk honning6 tsk olivenolie6 skiver parmaskinke2 avocado50 gr høvlet parmesan1 håndfuld frisk bælgede ærterRist mandlerne i ovnen på 200 gr i ca. Varm osten i den forvarmede ovn i 4-5 minutter eller til osten er blød i midten. Riste parmaskinken 7-8 minutter i ovnen til den er sprød på en bageplade med bagepapir. 1 spsk grov sennep1 tsk honning1 spsk balsamico4 -5 spsk olivenolieHavsalt og friskkværnet peberRør sennep med honning og balsamico. 100 gr ristede mandler. 4 tsk honning. 1 tsk honning
150 g mandler. 200 g honning. – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. – Kog vand, honning, sukker og glukose sammen til en sukkerlage ved svag varme, indtil den når en temperatur på 150°
Synes du at hapserne mangler sødme kan du altid vælge at tilsætte en sjat honning til dejen. Jeg valgte at bruge salte mandler med skal (selvfølgelig med skallen fjernet), macadamia nødder og kakaonibs
Havregryn, hakkede mandler og chokolade. lidt honning til at tilføre dejen sødme. Bland mel, havregryn, vaniljepulver, bagepulver, kanel, æg, mejeriprodukt, hakkede mandler og chokolade sammen med bananerne (Hak lidt ekstra mandler og chokolade til topping)
Først hakkes mandler og valnødder groft. Bland farin, honning, peanutbutter, sirup, salt og ægget sammen i en gryde, over blus, hvor det får lov til at smelte sammen
flydende honning. Bøffer i ovn. Tænd ovnen på 200 grader, for at bage bøfferne, eller steg bøfferne i olie på en pande. 1 håndfuld ristede og grofthakkede mandler og valnødder. 1 håndfuld ristede og grofthakkede mandler og valnødder. 1 spsk flydende honning