Mandler med smag opskrifter

Honningristede mandler

Honningristede mandler

Ny forskning viser endda også, at skrællen på mandlerne, kan være med til at sætte vores forbrænding i gang
Brændte Mandler

Brændte Mandler

Elsker især at gå tur i gågaden i Aalborg City og så fylde næsten med duften af brændte mandler, men der er nu intet som hjemmelavet brændte mandler
Brændte mandler

Brændte mandler

Mandlerne skal begynde at skinne med smeltet sukker som du kender dem. Hvorfor ikke selv lave dem og spise så mange du har lyst til eller glæde andre med en lille pose
Saltede mandler

Saltede mandler

Hvis du har lyst, smager det rigtig god med en smule paprika, som ligeledes kommes på mandlerne på panden
Brændte mandler

Brændte mandler

Det skal åbenbart være en mandeting i min familie, så den har Bjarken overtaget, men det er nu også helt i orden, og de brændte mandler får lov, at komme med på bloggen alligevel
Saltede mandler – min ultimative ynglingssnack

Saltede mandler – min ultimative ynglingssnack

Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Og så er det tilmed easy peasy at lave. Hvis du ikke har kastet dig ud i at lave saltede mandler selv (eller været så heldig at smage andres hjemmelavede) må du virkelig unde dig selv at prøve dem
Soyaristet mandler

Soyaristet mandler

Samtidig er det en ren vitaminbombe med en høj koncentration af vitamin E, folat (som i din krop omdannes til folinsyre) samt kalium, calcium, magnesium og phosphor som er vigtige elementer for dine knogler og muskler
Tangsaltet mandler (med wasabi)

Tangsaltet mandler (med wasabi)

Jeg har før i tiden altid lavet soyaristet mandler, men jeg er fuldstændig forelsket af smagen, som Nordisk Tang's Tangsalt giver mandlerne
Tangsaltet mandler (med wasabi)

Tangsaltet mandler (med wasabi)

Ønsker du wasabismagen, er det også nu du vender mandlerne i denne. Smagen er her helt unik, hvilket skyldes at Nordisk Tang's tangsalt har en helt unik smag, som slet ikke kan sammenlignes med bordsalt
Rågeunger smager herligt

Rågeunger smager herligt

Server denne dejlige ret med kogte kartofler og en dejlig rødkålsalat af fint og tyndt snittet rødkål knuget med lidt citronsaft, tynde æblebåde, appelsinfileter,tynde skiver af tørret figen og abrikos, ristede mandler og en dressing af fx tyndt sultetøj – jeg brugte brumbærsyltetøj
Brændte mandler

Brændte mandler

Vent til de er næsten kolde med at smage på dem. Man skal altså passe på at mandlerne ikke får for meget varme til sidst, for så ender det med at alt sukkeret smelter af og man ender med en tynd sukkerskal i stedet for den dejlige tykke karamel
Brændte mandler

Brændte mandler

Så prøv at lege lidt medsmagen. Du må da have et kræmmerhus brændte mandlermed hjem. Du kan også prøve at erstatte lidt af vandet med appelsinsaft
Blomkål, der smager som slik!

Blomkål, der smager som slik!

Karry-blomkål medmandler og tranebær. Hæld blomkålen i en skål, og de ristede mandler og tranebær i. Det her smager af slik og chips på en gang – og så bare bedre