I en foodprocessor blendes hasselnødder ogmandler til mel – hældes i en skål og sættes til side. figner, dadler og vand blendes til en tyk masse med kokosfedt og appelsinsaft og skal,
I forhold til den originale opskrift har jeg tilsat mandler, da jeg elsker nødder. Normalt er jeg ikke helt vild med figner og dadler, men de sidste par år, har jeg fået smag for disse
Dum som jeg er, skal jeg ud at handle derefter, og min "Chokolade, mandlerog skyr" bliver til ovenstående indkøb, da jeg fandt det utrolig relevant og tænkte, at det måske var en problemstilling mange står med
nødder - mandler, cashewnødder, hasselnødder, paranødder, valnødder osv. frugtog/eller bær-kompot lavet helt simpelt ved at skære frugt i stykker, ogkoge det op i en gryde med en smule vand og evt
grofthakkede nødder (jeg brugte mandler, cashewnødder, hasselnødder og valnødder). Ahornsiruppen giver også müslien en virkelig god smag med lidt karamelnoter
Start med at lave de soyaristet mandler, og lad dem blive tempereret inden du fortsætter. Imens kommes soya-mandlerne i en miniblender og blendes næstes til mel
Er du fan af chokolade, kakaoogmandler så vil baren her være lige hvad du søger. Barerne bidrager med vigtige fedtstoffer, proteiner og kostfibre, samt naturligt sukker fra frugten