Salaten er dejlig mættende og gør mange af dine smagsløje rigtig glade, da du både for noget bitterhed fra grønkål, sødme fra buttersquash samt det salte fra de knasende mandler og den cremede feta
Jeg har også brugt coconut Aminos - det bruger jeg i stedet for Soya eller tamari. et nip salt. MANDLER. Hvis det hører under bagatelgrænsen for dig, kan du vælge at bruge tamari eller Soya
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
tangsaltetmandler. Tilsæt salt, hvid peber samt soya og smag til. Salt og hvid peber efter smag. Opskriften på de tangsaltetmandler, kan du finde lige her
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
Samtidig får de lidt tekstur og crunch fra mandler og en dejlig smag fra squash. Tilsæt hvid peber, soya sauce og æg og rør det hele sammen til en ensartet masse
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
Laksen er marineret med soya, sur/sød sauce samt mandler og limesaft, som er asiatisk inspireret. som består af fintsnittet dansk spidskål, friske danske æbler i tern, blåbær samt ristede mandler
soya. salt. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. salt 2 tsk. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1 tsk soya
) skål med høje sider, og salaten var flot anrettet med masser af karse, frisk og fintskåret radisse, hakkede soyamandler (flere soyamandler, det gjorde mig ikke noget, jeg var fan), spicy sesam og noget der hed “kataifi” som jeg aldrig havde smagt før