Hak chokolade groft og bland i dejen. mørk chokolade med 44% kakaobestanddele (jeg brugte Marabou). mørk chokolade med 44% kakaobestanddele (jeg brugte Marabou)
Marmorkage med kokos, marabou og glasur. 100 g marabou mørk chokolade 125 g Kærgården, fedtreducret 2/3 af 250 dl brun farin ( opskriften var eng. 100 g hvid Nestle chokolade 125 g Kærgården, fedtreducret 2/3 af 250 dl brun farin ( opskriften var enge
(jeg vil gerne anbefale en plade Maraboumælkechokolade). Chokoladelåg. Når chokoladen er tilpas kold og har sat sig kommes det oven på skyr/fløde massen og sætter igen på køl indtil de skal serveres
Kagen bestod af lyse lagkagebunde samt hindbær mousse og chokolade ganache. Chokoladeganache. Hak chokoladen fint og varm imens piskefløden op næsten til kogepunktet (ca
Maraboumælkechokolade. Både den traditionelle men også en med chokolade. Maraboumælkechokolade. I de traditionelle rocky roads bruges der tit mørk chokolade, nødder og i nogle tilfælde tørret bær
mørk marabouchokolade. Chokoladefyld. (eller anden mørk chokolade, men marabous smagte så lækkert. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld så chokoladen udover den afkølede bund – sørg for at chokoladen dækker hele bunden
Den skulle være perfekt, og jeg var ikke tilfreds med højden på chokoladekagen første gang, så det blev til én til, og heldigvis havde jeg ingredienser nok
10g Marabou premium chokolade 86%. Smelt chokoladen i mikroovn og pensel chokolade på top og sider, smid dem i fryseren 5-10 minutter til chokoladen er størknet, pensel derefter resten af chokoladen på bunden og smid i fryseren 5-10 minutter til igen. 10g Marabou premium chokolade 86%
De blev pyntet med Smarties, bådlakridser, Marabou og elefantsnørebånd. Som I nok kan forestille jer, bredte der sig en vidunderlig duft af hjemmebagt chokoladekage, lige som den man husker fra sin barndom
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed