mørk marabou chokolade. Vanillecreme. (eller anden mørk chokolade, men marabous smagte så lækkert. Om man ikke vil lave sin egen vanillecreme, kan man bruge færdiglavet kagecreme
Marabou Premium 70 %, Cocoa Mint. Marabou Premium 70 %, Cocoa Mint. Pisk smør og sukker sammen med en elpisker i en stor skål i cirka 5 minutter, indtil den er glat og cremet. Marabou Premium 70 %, Cocoa Mint. Marabou Premium 70 %, Cocoa Mint
Mine helt klart yndlings - marabou varm chokolade og verdens lækreste chai latte. Den her har jeg ikke smagt før nu - cafe latte med creme brulee smag, det lyder umiddelbart lidt ulækkert men den er faktisk rigtig god hvis man godt kan lide lidt sødere kaffe
Jordbær Creme fra Odense Marcipan Odense Marcipan webshop. Næste lagkagebund kommer du Jordbær Cremen på og de sidste lagkagebund gør du som med den første - det er korrekt at du skal afslutte med chokolade-blandingen
Basic chokolade creme, nok til ca. Kagen var af lyse lagkagebunde med 1 lag jordbærmousse og 2 lag daim creme, smurt op med grøn palmin smørcreme og så var den blevet overhældt med grøntfarvet kokos for at få en "græs agtig" effekt. 3-400g Marabou Daim½L fløde Sådan gør du. Palmin smørcreme, opskriften passer til 3 alm
Lige nu nyder jeg en kold cola og min Marabou chokolade med digestive hihi. Så er sengen kommet på plads inde på mit værelse og jeg har fået nye puder og tæppe i creme og hvid, så er godt på vej
Begge kager består af lyse (vanilje) bunde, den nederste er med jordbærmousse og marabou daim creme, den øverste er med jordbærmousse og after eight creme (MUMS
den findes simpelthen hverken bedre, blødere, mere cremet eller lækrere. Cremen i midten er sød og fluffy, og så giver de friske, syrlige bær et godt modspil til alt det søde