Vanille is med Daim. Lav nu Vanilleisen med Daim. Lav nu Vanilleisen med Daim. En vanilleis med Daimstykker i og en intens chokolade is med 85% chokolade. Daim stykker - eller Marabou med daim - svarende til 1-1,5 dobbeltpakke. Når der kun er 10-15 min tilbage i ismaskinen tilsættes hakket daimstykker
Langsomt er man måske gået fra at spise én portion aftensmad til at spise to eller tre – træningen er måske blevet mindre hyppig i takt med at vejret er blevet koldere og mørkere, og det ene stykke mørke chokolade efter maden er pludselig erstattet af en kvart plade Marabou med Daim
100 g mørkchokolade2½ dl piskeflødeI den oprindelige opskrift smeltes en plade marabou med daim på 200 g og fordel det over kagen, så snart den kommer ud af ovnen
Kagen var af lyse lagkagebunde med 1 lag jordbærmousse og 2 lag daim creme, smurt op med grøn palmin smørcreme og så var den blevet overhældt med grøntfarvet kokos for at få en "græs agtig" effekt. 3-400g MarabouDaim½L fløde Sådan gør du
Disse blev bagt sammen med nogle med en halv plade Marabou med Daim - mere om dem i et andet indlæg. Idag skulle jeg have kage med på arbejde og efter en hård kamp mellem roulade og gammeldags æblekage vandt sidstnævnte
Begge kager består af lyse (vanilje) bunde, den nederste er med jordbærmousse og maraboudaim creme, den øverste er med jordbærmousse og after eight creme (MUMS