Marcipan is opskrifter

Nem hjemmelavet is (med marcipan og chokolade)

Nem hjemmelavet is (med marcipan og chokolade)

Du kan selvfølgelig udskifte chokoladen og marcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
Hjemmelavet marcipan uden sukker

Hjemmelavet marcipan uden sukker

Der skal pyntes lidt op med masser af lyskæder, små lyshuse, engle, kogler og enkelte nisser. Denne hjemmelavede marcipan skal bruges til en bestemt slags julesmåkager, som vi altid bager, nemlig de sprøde Håkonkager og bliver der marcipan i overskud skal den bruges til julekonfekt, uden alt for meget sukker
Æblekage med marcipan

Æblekage med marcipan

Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen til en luftig masse. Opskriften er fra Arla, hvor jeg har tilføjet marcipan og vanilje, og så havde jeg ingen små gryder til at smelte smørret (det var trods alt lidt for meget at tage suppegryden i brug), så det blev bare rørt i dejen
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan

Jordbærtærte med flødecreme og marcipan

Klassisk jordbærtærte med marcipanmasse oven på en lækker sprød mørdej, et lag mørk chokolade og så en vanilleflødecreme og masser af jordbær
Lækker tærte med marcipan og frugt

Lækker tærte med marcipan og frugt

Hvis I trænger til en ny tærteopskrift, så kan jeg anbefale denne tærte med marcipan og frugt. Den har en lækker sprød mørdejsbund, et dejligt cremet fyld og den friske frugt på toppen er lige prikken over i'et
Amerikansk applepie med marcipan

Amerikansk applepie med marcipan

revet marcipan. læg fyldet i tærteformen sammen med marcipanen. is eller flødeskum 140 gram blødt smør. Amerikansk applepie med marcipan
Ispinde med marcipan og pistacienødder

Ispinde med marcipan og pistacienødder

En fantastisk lækker ispind med marcipan og små stykker af pistacienødder, som smager himmelsk sammen med den mørke chokolade der smelter på tungen
Jordbærsuppe med grillet marcipan

Jordbærsuppe med grillet marcipan

Blend og bland med knust is og fordel i dybe tallerkener. Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet citronskal
Flødeboller – sukkerfri og verdens bedste

Flødeboller – sukkerfri og verdens bedste

Flødeboller – hjemmelavet marcipan og lidt om temperering af chokolade. Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)