Tilsæt marcipanen. Super dejlig svampet kage. 150 gram groftrevet marcipan. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 150 gram groftrevet marcipan
I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Jeg synes om, at æblerne ligger tæt i kagen, det gør den dejlig fugtig. Tilsæt 100 gr smeltet smør (mælkefri version. 75 gr revet marcipan. Bages ved 180 grader i 25-30 minutter til kagen er gennembagt og pænt lysebrun
marcipan. skær marcipanen i små stykker tilsæt flormelis og æggehviden lidt af gangen,. marcipan. sprøjt massen ud på en bagplade med bagepapir, til kager på en diameter på 4 cm