revet marcipan. ½ brev vaniljekagecreme. Pistaciefyld. revet marcipan. Når kagecremen har sat sig piskes fløden til skum sammen med masser af vanilje (jeg bruger sådan en kværn med hele vaniljestænger i)
) Ælt sukker og marcipan sammen. Øh yes, det skulle jeg mene, – den bakser du nemt sammen på nul komma fem, og så har du den lækreste, mest velsmagende kage til desserten nytårsaften
Dengang var engelsk kagekunst ikke så avanceret, og man skelede misundeligt til tysk konditorkunst som indeholdt masser af marcipan, farver, former, smagsvarianter og meget mere
Jeg kan lide grundprincippet i at skabe eller bygge noget i marcipan, men der er en ting enhver kransekageskulptur med respekt for sig selv SKAL have, som altid giver mig sved på panden
Birthe fik en med æg og rejer og en snegl med marcipan. eks af lidt kanel eller pistacie. Birthe ville have en kage, for hun bliver så kagesulten af kemo
Kransekage Konfekt – af Pistacie/MandelMarcipan med og uden Amarena bær. Meeen virkeligheden som nybagt mor er en anden og tiden forsvinder som sandet i et timeglas… Ligeledes bliver ens ønsker og visioner redefinerede, hvilket er årsagen til at jeg har valgt at bruge tiden på vores lille Peppinot og ikke på bloggen, jeg har dog gået rundt og ubagt en masse RAW kager, fordi jeg er igang med at teste opskrifter til en kogebog som jeg arbejder på,og hvis alt går efter MODERPLANEN så skulle den gerne være færdig indenfor det næste års tid