Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt. Mulighederne for at lave din helt egen dessert er som sagt næste uendelige
Lav den ønskede størrelse marengs på en bageplade med bagepapir. Marengsene er færdige, når man kan sætte en finger på dem, og de mærkes helt tørre og faste på overfladen
tærtebund, citroncreme og italiensk marengs. Italiensk marengs. Italiensk marengs. Til den italienske marengs kommes sukker og vand i en lille gryde og koges til en klar, let tyktflydende sirup
Dejen hældes i et tærtefad og der fyldes marengs på toppen. Hermed opskriften på den lækre lækre dessert jeg fik forrige lørdag da jeg var til fødselsdag hos min skønne veninde Sanne
Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
Herlig smakfull dessert med sprø marengs og en nydelig, litt syrlig jordbærcoulis. Denne desserten tar det over seks timer å lage, så lag gjerne alle elementene dagen før servering
Related PostsGlutenfri bondepige med slørGlutenfri ÆblekageGlutenfri nøddekage med blåbærcremeGlutenfri RødbedebrownieGlutenfri rabarberkage med marengs