Marengs flødeskum bær opskrifter

Marengsbund med flødeskum og bær

Marengsbund med flødeskum og bær

Marengs, fløde og sommerens søde bær er som skabt for hinanden. Marengsbund. ½ bakke blåbær. Skyl og rens bærene og pynt din marengsbund færdig
Smuk sommerdessert: Pavlova med friske bær

Smuk sommerdessert: Pavlova med friske bær

Jeg er vild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådigheden i de mange bær. Min mormor plejer at lave en stor marengsbund, som skæres ud
Små marengsreder med vanillefløde og bær

Små marengsreder med vanillefløde og bær

Denne her er en såkaldt pavlova, en marengsbund med fyld af flødeskum og bær. Og som det også kan ses her på bloggen, så er jeg vild med kager og desserter med marengs
Lav flotte desserter med marengs

Lav flotte desserter med marengs

Tilsæt dine favorit frugter og bær, flødeskum, is, hakkede nødder eller chokolade. Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt
jordbærtærte med nøddebund

jordbærtærte med nøddebund

Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs med æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
jordbærtærte med nøddebund

jordbærtærte med nøddebund

Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs med æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Lasses yndlingskage

Lasses yndlingskage

Det her er vores nabo Lasses yndlingskage – en marengskage med masser af mandler, som er sprød udenpå og svampet indeni
Mini Pavlova med smag af chokolade

Mini Pavlova med smag af chokolade

Marengsmassen blev hurtigt kørt på min køkkenmaskine og kom herefter over i en pose med en stor stjernetyl forenden
Pavlova med hvid og mørk chokolade

Pavlova med hvid og mørk chokolade

marengsbunden, drys de friske bær ud over og pynt den fint. marengsen er stiv og skinnende. g bær. kakaopulveret og det hakkede chokolade ud over marengsen og tilsæt
Marengskage

Marengskage

Marengskagen med flødeskum og friske bær bliver sendt rundt. vend flødeskummet i. Fordel skummet over kagen og pynt med bær
Pavlova

Pavlova

Pavlova er en dessert, som er lavet af marengs og fyldt med flødeskum, friske bær og frugter og måske også hakket chokolade, pistacienødder eller lignende
Marengsbund med bær og flødeskum

Marengsbund med bær og flødeskum

Er du til en helt simpelt marengskage, der er så nem som muligt, så lav en almindelig marengsbund (kun med sukker og æggehvider) og top med flødeskum og bær
Nødde-marengs med bær-skum

Nødde-marengs med bær-skum

Flødeskummen piskes til let skum sammen med florsukkeret, og en-to spsk fulde blandes op i husblas-bær blandingen og røres kraftigt sammen
Pavlova

Pavlova

Inden den skal serveres pyntes med pisket flødeskum og bærMarengsmasse. Marengsmasse. Marengsen ligges på en bageplade med bagepapir i en diameter på ca