Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt. Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker
Og som det også kan ses her på bloggen, så er jeg vild med kager og desserter med marengs. Til lejligheden blev de små kager lagt på et fad med en masse blåbær og hindbær og lidt grene af citronmelisse til pynt, og så fint så det ud
Pisk til du opnår en sej marengs. Og det er altså ikke lige tunge chokoladekager, der kalder allermest på mig for tiden – nej, jeg føler meget mere for denne her iskolde parfait-iskage med frosne bær og chokoladesauce på toppen
Pisk marengsen kraftigt med piskeris over simrende vandbad, til den er ca. Drys friske bær over. Marengsen skal tykne, og sukkerkrystallerne skal være smeltet
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs med æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Marengskage m. Topping – Marengs. Du kan komme det på halvdelen af kagen, eller over hele kagen. Tærten køles ned inden servering, og pyntes eventuelt med lidt bær og nødder
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs med æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Pavlova er en dessert, som er lavet af marengs og fyldt med flødeskum, friske bær og frugter og måske også hakket chokolade, pistacienødder eller lignende