Marengs. En lækker let pistacie kage, med masser af chokolade rundt omkring. Den skal først laves når kagen er helt samlet færdig og klar til glacen, før den laves
Kæmpe Lakrids og hindbærmarengs. Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmoussemed hvid chokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes med frisk frugt. Det er vigtigt at ovnlågen ikke åbnes for at sørge for at marengsen forbliver sprød
Opnår marengsen ikke denne stivhed, er det umuligt at få en flot og stabil flødebolle med højde på. Marengsen skal være så stiv, at den under ingen omstændigheder kan løbe/flyde
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbær og hindbær. Læg lagkagen sammen i et fad med kanter som kan holde sammen på lagkagen
Forsæt til marengsmassen er afkølet (det tager ca. Rør macarpone med syltetøj, læg kagerne sammen medhindbærcremen, ved at komme cremen i en sprøjte pose og læg creme på en og sæt en kage som top over
Mandelmel og flormelis blandes sammen, og sigtes af flere omgange ned i skålen medmarengs. Den sidste uge har stået i kagebagningens tegn, men det er endte med at det vist er min mor som har bagt det meste
Den her kage kan vist også godt sættes på en af sommerens faste lækre kager. ½ bakke hindbær. Marengs, fløde og sommerens søde bær er som skabt for hinanden
Æggehvider og flormelis piskes til sej marengsmed en håndmixer. Marengs. Lad kagen køle helt af. Chokoladen finthakkes og smeltes med smør og sukker i en skål over vandbad
Kæmpe Lakrids og hindbærmarengs. Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmoussemed hvid chokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
Her er en drøm af en kage, især hvis du kan lide marengs, kokos og chokolade. Marengs. Fersknerne skæres i små stykker, hvis du bruger hindbær drysses de med lidt sukker