Når man hen over sommeren skal udnytte tiden, hvor jordbær står øverst på dessert-menuen, er det vigtigt, at det ikke ender medjordbærmed sukker og mælk hver gang - synes vi
Kagen egner sig ikke til at overnatte - marengsen vil blive blød og kedelig. Kom den ud på kagen og kom jordbær ovenpå - pynt til sidst med chokoladespåner
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes med frisk frugt. Den svære del er så at få marengsbunden tilstrækkelig sprød samtidig med at den er bagt hele vejen igennem og efterfølgende kan bære frugten
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Jeg er vild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådigheden i de mange bær. Tegn en stor cirkel (eller flere cirkler) i melet – næsten ud til kanterne – og fordel marengsmassen heri
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Pisk æggehviderne til et blødt skum og drys sukkeret i lidt efter lidt til marengsen blank og stiv. Skumfiduserne skal nu smelte og røres medfløde til en ensartet masse
Fordel resten af flødeskummet på bunden og læg den sidste bund over. Pisk fløden til skum. I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbærog hindbær