Du kan også bruge en gasbrænder til at få marengsen let gylden, men sådan en eje jeg desværre ikke. Den har en meget klassisk mørdejsbund fyldt op med intens chokoladefyld, et knasende lag af valnødder og toppet med en sød marengs
Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
Sprøjt marengs på kagen og brænd det med en gasbrænder lige inden servering. Skøn kage, hvor den søde mazarin og marengs får modspil af de syrlige citronmousse
brænd marengsmedgasbrænder, hvis du har en, og pynt med appelsinskal. Kom marengs i en sprøjtepose med en tyl og sprøjt små dutter på dine snitter, alt efter hvad du ønsker
Marengs. Inden servering brænder du toppen med en gasbrænder - forsigtigt, ellers bliver den sort. Pisk ingredienserne godt sammen, til du har en helt fast marengs - det tager ca
Brug forsigtigt en gasbrænder til at give marengsen en lysebrun, sprød overflade. Kagen har den sprøde bund, det syrlige lemoncurd og den søde marengs, som er en himmelsk kombination
Brug en gasbrænder til at give marengsen lidt farve, og en knasende top. Lækker med lækker på. Da jeg så fandt ud af at man kunne købe en bog med deres opskrifter, måtte jeg straks prøve denne lækkerbisken af
Marengs. Sprøjt det ud som pynt på toppen af kagen og brænd med en gasbrænder. Da jeg jo ikke ligger inde med opskriften fra La Glace, har jeg sjusset mig frem
Inden servering brændes marengsenmed en gasbrænder til marengsen er blevet gylden. Når den indbagte is skal anrettes skal marengsen brunes med en brænder og hvis man ikke skal stå med det lige op til servering kan man evt