Marengs opskrifter

Sprøde Marengs

Sprøde Marengs

Men det var netop med henblik på at skulle afprøve LCHF marengs, og det blev så i aften. Jeg tænkte derfor, at mine marengs skulle tilsættes noget smag, så den kolde fornemmelse ikke gik så stærkt igennem
Mega marengs med bær

Mega marengs med bær

Pisk til du har en tyk og blank marengsdej. Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker
Marengs med rabarber i råcreme

Marengs med rabarber i råcreme

Lige før servering toppes hver marengs med råcreme og rabarberkompot og pyntes med mynte.   Marengs. Lige før servering toppes hver marengs med råcreme og rabarberkompot og pyntes med mynte
Marengs

Marengs

Marengs er en lækkerbisken til kaffen, super nem at have med at gøre, men en smule tidskrævende. Marengs bliver nemlig ikke bagt, men tørret i ovnen og det kræver lave temperaturer og lang tørretid
Kokos marengs

Kokos marengs

R. E. S. T. E. R. A. F. B. E. D. S. T. E. F. A. R. S. S. K. Æ. G. ). H. a. v. d. e. l. i. d. t. r. e. s. t. e. r. t. i. l. b. a. g. e. f. r. a. d. a. j. e. g. b. a. g. t. e. b. e. d. s. t. e. f. a. r. s. s. k. æ. g. k. a. g. e. O. g. s. å. k. u. n. n. e. j. e. g. l. i. g. e. h. u. r. t. i. g. k. o
Sprød Marengs

Sprød Marengs

Bag marengsbunden midt i ovnen til den er sprød udenpå og en anelse klæg inden i (eller bag videre til den er helt sprød og knasende) – min fik ca
Kyskager/marengs

Kyskager/marengs

3 æggehvider. 3 dl flormelis. evt. frugtfarve. Pisk æggehvider meget stive. Pisk 1 dl flormelis i. Vend resten af flormelis i
Sunde marengs med lakridssmag

Sunde marengs med lakridssmag

Her får du en opskrift på sukkerfrie lakridsmarengs. tilsæt eddike og lakridspulver og vend det forsigtigt i marengsmassen med en dejskraber (vigtigt ikke piske, da den så vil falde sammen
Chokoladetærte med marengs

Chokoladetærte med marengs

Den har en meget klassisk mørdejsbund fyldt op med intens chokoladefyld, et knasende lag af valnødder og toppet med en sød marengs
Bikuber af marengs med hindbærskum

Bikuber af marengs med hindbærskum

J. e. g. f. i. k. n. o. g. l. e. v. e. n. i. n. d. e. r. p. å. b. e. s. ø. g. ,. o. g. u. d. o. v. e. r. e. t. s. t. o. r. t. t. a. p. a. s. b. o. r. d. h. v. o. r. i. n. t. e. t. m. a. n. g. l. e. d. e. l. a. v. e. d. e. j. e. g. d. i. s. s. e. m. a. r. e. n. g. s. b. i. k. u. b. e. r. m. e. d. h
Glutenfri rabarberkage med marengs

Glutenfri rabarberkage med marengs

Vi har sammensat denne skønne glutenfri rabarberkage, som består af en dejlig saftig bund, et lag af friske rabarber og et marengslåg til at slutte af
8. December | marengs grundopskrift

8. December | marengs grundopskrift

Jeg har aldrig lavet marengs før, så jeg var ret sikker på, at det ville gå fuldkommen galt, men jeg blev meget positivt overrasket, da disse små himmelske ‘klumper’ kom ud af ovnen
JORDBÆR - TÆRTE - MARENGS

JORDBÆR - TÆRTE - MARENGS

Pisk æggehvider og sukker sammen til en glat marengs. Fordel marengsen ud over dem, så den dækker fyldet helt
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Kagen er nem at lave, men tager lidt tid, da der skal laves både bund, kompot og marengs. Da vi begge elsker lakrids, tilsatte vi lakridspulver til marengsen, hvilket gav et rigtig godt resultat
Glutenfri Rabarberkage med marengs

Glutenfri Rabarberkage med marengs

Marengslåget er sprødt på toppen og blødt inden i. Fordel derefter marengsmassen over kagen og bag den i yderligere 20-25 min. ved 175°C til marengslåget er gyldent og sprødt