Jeg er vild med den sky-lette marengs, det bløde fyld og overdådigheden i de mange bær. Opskriften har jeg fra min mormor, og jeg kan huske, at hun serverede den på sin terrasse omgivet af blomstrende roser og med fuglenes aftenkvidren i baggrunden
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Denne her er en såkaldt pavlova, en marengsbund med fyld af flødeskum og bær. I forbindelse med fotos til boligreportage forleden besluttede jeg mig for at lave nogle fine dekorative kager
Til marengsbunden skal du bruge. Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, end den er, så skal du prøve denne marengsbund med fløde og bær
Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Tilsæt dine favorit frugter og bær, flødeskum, is, hakkede nødder eller chokolade
Denne kun medblåbær og et drys af kakaonibs var en ret god kombination. De fik også rigtig mange vidunderlige komplimenter med på vejen, da jeg serverede dem for mine gæster til min fødselsdag
D. e. n. d. s. r. t. f. a. i. k. ,. u. p. m. l. b. o. g. å. h. ø. y. M. A. N. E. L. B. U. 4. 1. /. 2. æ. v. (. 3. ). 0. R. S. K. 6. j. V. I. P. Y. T. 5. F. -. 8. c. 7
Bland jordbær/rabarber-kompottenmed flødeskummet og smør det ud over marengsbunden. Afkøl marengsbunden bagefter (pas på med at flytte for meget rundt på den, så den ikke går for meget i stykker)
Den ene creme vendes forsigtigt med grofthakket daim og den anden med moste hindbær. Hvis marengsmassen hæver meget i ovnen, kan du sagtens prikke til den med en gaffel, så den falder ned igen
Alt sammen serveret som små tapas-anretninger med friske bær og druer. Nogen hygger med et glas champagne og sludrer året ind, andre danser det ind imens mange andre drikker og fester sig ind i det nye år
En sprød og sød marengsbund med en frisk yoghurtcreme og søde, sommerlige jordbær. Jeg erstatter piskefløden med Maizena til piskning og det fungerer super godt