1Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og hæld den i en plastpose. 1Kom kyllingeternen i pose, luk posen og fordel marinaden godt omkring kyllingen. 1Smelt smørret i en varm gryde og tilsæt kylling + marinaden
Tør ribbenene nogenlunde af for marinade, da det – som billedet også antyder – har tendens til at brænde på, og grill dem i 7-8 minutter på hver side sammenlagt
Jeg har først og fremmest tænkt mig at bruge eddiken til salatdressinger sammen med olivenolie, men den er også bruges til marinader og tilsmagning sovse
Skal det gå hurtigt, behøver du ikke tænke så meget på at krydre den eller ligge den i marinade, det sandwich-spread vi lavede i skålen skal nok stå for det meste, men har du tid, kan du ligge laksen i en pose med saft fra nogle limes/citroner, citronpeber og groft peber i et par timer, eller du kan blot drysse laksen med det nævnte mens du steger den
Til at starte med, skal der laves en marinade som kyllingen kan hygge sig i. Den laves dagen før sandwichen skal spises, så marinaden har god tid til at trænge ind i kødet natten over
Cajunsalat1 dl kogte røde ris6 tigerrejer (økologiske ikke de væmmelige fra dampbrug med klor)2 spsk brune bønner (dem fra dåse kan bruges)1 håndfuld blandet salatfrisk skåret chili efter behagRejemarinade1 tsk brun farin1 tsk chilipulver2 spsk ketchupsaft fra ½ lime2 spsk olivenolieDressing1 spsk olivenoliesaft fra 1 lime salt og peberRens rejerne, rør marinaden sammen og kom rejserne i