Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade
Pynt med friske rosmarinblade og server med kartofler (fx nye danske kartofler vendt i smør og finthakkede krydderurter, flødekartofler eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
Denne marinade giver masser af smag til kyllingestykkerne. 2 spsk rosmarin. Lad kyllingekødet marinere i 2 til 3 timer før du steger det. 2 spsk rosmarin
Marinaden. En Rosmarin kvist. Salaten og marinaden. Kartoflerne - På en pande eller bradepande puttes lidt olie, rosmarinkvist og kartoflerne med skærefladen ned
Læg derefter hokaido stykkerne i og vend dem godt rundt i marinaden. Man kan også lave dem ovnen ved siden af kartofler, rodfrugter og måske en kylling eller et kalkunbryst
Skæres u mellem benene og vendes med BBQ marinade. 500 gr lammetern saltes og blandes med peber, spidskommen, rosmarin og timian og stilles på køl i 24 timer. //Jesper 500 gr lammetern saltes og blandes med peber, spidskommen, rosmarin og timian og stilles på køl i 24 timer
Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)