Sørg for at overhælde kyllingen med marinade og vende den af og til mens den står og hygger. Hvis du tænker så langt frem i tiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Rids køllen med en skarp kniv og smør den grundigt ind i marinaden. Lad den ligge fem minutter lige over kullene til sidst, så den bliver lidt branket i overfladen
Det blev derfor til en dry-rub og den anden var med en mere klassisk type marinade. Dry-rub marinade. Jeg havde inden jeg drog til slagteren besluttet mig for at gøre et forsøg med at sprænge ribbenene
Det er marinaden, der gør det. Det er hurtig mad – tager faktisk ikke længere tid at lave, end det tager at koge risene – plus lige mindst en times tid til marinering
Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinadentil når kødet skal grilles. Pensl med barbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på
Tilberedningstid. 15 minutter samt natten over i marinadentil kyllingen. 2 store kyllingelår med skind, ben og det hele. 2 store kyllingelår med skind, ben og det hele
Som regel bliver det til en fyldt mørbrad i svøb, mørbrad i en rød marinade eller gryderetter. Jeg endte med at skære min mørbrad ud til bøffer, vikle dem ind i bacon og stege dem på panden
Man kan med fordel bruge mere kylling, end der står i opskriften, da der er rigeligt marinade. Skræl rodfrugterne, skær dem i grove stykker og hak dem i en foodprocesser til små tern
I dags inspiration til mad er måske ikke så velegnet som hverdagsmad, da den har en rimelig lang tilberedningstid, men i weekenden er den al tiden værd
Marinaden laves af olie, finthakket chili, stødt peber, løg og salt, og hældes i posen til kyllingen, hvor det ligger og marinere mens det andet tilberedes
Det nemmeste er at komme revelsbenene i en frostpose og hælde marinaden i posen. Marinade. Krydret uden at få flammer ud af munden, mørt, så det var til at slikke benene helt rene – mums