Jeg valgte at lade spydene trække i vand og derefter smurte jeg noget af marinaden på spydene og lod det trække indtil jeg skulle putte ting på spydene - det give lidt smag inden i køddet
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Lav dernæst marinaden. Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
Tilsæt olie og kødskivertil den ene skål, og rør i blandingen, så marinaden dækker al kødet. Bland forårsløg, skalotteløg, fiskesovs, karamelsauce, salt og peber til en marinade i en skål
Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. marinaden over og lad kødet stå i køleskabet nogle timer
Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinadentil når kødet skal grilles. Pensl med barbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på