Marinaden fordeles ud over kødet, og det står og trækker smag, mens grøntsagerne snittes. Det som er vigtigst ved stir-fry er, at grøntsager og kyllingen skæres i tynde strimler, da det ellers ikke er muligt at tilberede maden ved høj varme i kort tid
Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiskekyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle”
Marinadetilkyllingen. Tilføjfinthakket grøntsager og husk at hælde lidt af den gemte marinade over imensSamtidig skal nudlerne koges og beregn de lige skal steges med på panden, så de skal ikke udkoges
Rør marinaden sammen i en skål, hvorefter kyllingfileterne vendes deri. Marinade. De rensede champignontilsættes sammen med rødløg, peberfrugt, forårsløg, koriander og basilikum - hvor de sauteres godt af, hvorefter kokosmælken tilsættes
Varm wokken med lidtolie, svitskyllingen med eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent tilsidst med sukkerærterne
Tag kyllingen op af marinaden, men gem den. Hæld nudler og marinadeiwokken og varm godt igennem. O) og jeg i bund grund havde mere lyst til varm mad en kold i snevejret, så valgte jeg at ændre retten til en wok, hvor min frosne korianderfint kunne indgå
Tilmarinaden. Si vandet fra nudlerne og kom den ned i den varme wok og hæld marinaden over. Selve marinaden skal bestå af fiskesauce og tamarindesaft (kan evt
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt