Marinaden på kyllingen gør retten sødlig og meget velsmagende. Steg løg, peberfrugt og champignon i olie til champignonerne er faldet sammen og vandet dampet fra
Marinaden fordeles ud over kødet, og det står og trækker smag, mens grøntsagerne snittes. Så fik jeg langt om længe stillet den værste craving hvad angår nudler og soya, og det er nu egentlig tåbeligt at dette ikke er på menuen lidt oftere
Bland alle ingredienserne tilmarinaden sammen og kom kyllingebrysterne ned i. Kom kylling og marinade i et stort fad, og brug to gafler til at rive kyllingekødet fra hinanden – til du har en skøn og mør pulled chicken
Grillmarinade. Marinerede kyllingestykker til grillen. Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Rør alle ingredienser tilmarinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag