Blend marinaden og vend lammemørbraderne deri. Her er det både i marinaden og i de bagte asparges. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt
Rids køllen med en skarp kniv og smør den grundigt ind i marinaden. Lad den ligge fem minutter lige over kullene til sidst, så den bliver lidt branket i overfladen
Denne gang blev marinadentillammet lavet på denne måde. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur til påskemiddagen
Tilmarinaden. Egentlig skal blandingen bruges tillam. Og selvom de har haft travlt med et langt og vanskeligt kursus, er blevet ædt af myg og har mødt det store lands snirklede papirgange, tog de sig alligevel tid til at købe nogle spændende krydderiblandinger med hjem til mig
Lamme mørbrad og lamme steaks af lammekølle med marinade. Det er tillammekød den er lavet. Marinaden er smagt til med de forskellige ingredienser, så mængden jeg har brugt ved jeg ikke
Alle ingredienserne tilmarinaden blandes til en ensartet masse. Det er det mest møre og lækre svinekød der kommer ud af denne omgang og det er bestemt ikke sidste gang at jeg laver den her øvelse, men måske skal næste gang være med en ølmarinade
Blend marinaden og vend lammemørbraderne deri. Her er det både i marinaden og i de bagte asparges. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt