Marinade til mørbrad gryde opskrifter

Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Kinesisk Sweet & Sour

Kinesisk Sweet & Sour

Bland kødet og ananas i og hæld marinaden over. Dette hældes lidt efter lidt i grydenindtil saucen har en tyk konsistens
Svinemørbrad alla saltimbocca med ovngrillede grøntsager

Svinemørbrad alla saltimbocca med ovngrillede grøntsager

Alle grøntsagerne var vendt i en olie, hvidløg, chili marinade. Først blev mørbraden brunet godt af i en stor gryde med lidt olivenolie, derefter fik den lov til at braisere ligeså stille i en god sjat hvidvin
Mørbradbøffer med sennep og estragonsauce

Mørbradbøffer med sennep og estragonsauce

Stærk sennep til "marinade". Estragon er mest kendt for at være smagsgiver til bearnaisesauce. Løg, porre og champignon skæres ud i passende stykker og steges i margarine i en gryde

Marineret mørbrad

Vend mørbrad-skiverne i marinaden og stil dem i køleskab. Til saucen svitses finthakket løg, hvidløg og chili i olie i en gryde i et par minutter

Simremad

En anden fordel med simremad er, at smagen fra de øvrige ingredienser – krydderurter, eddiker, marinader, krydderier osv