Marinade til skinke opskrifter

Glaseret Skinke

Glaseret Skinke

Mens skinken koger, rører du sennep og farin sammen til en marinade. Smør et lag marinade på toppen af skinken, men brug ikke det hele
Honningmarineret skinke

Honningmarineret skinke

Marinaden. Opskrift med skinke. 01h 30min Tilberedningstid. Hel skinke - 1 stk ca. 800gHonning - 6 spskStærk sennep - 6 spskOlivenolie - 1spskSalt - Peber - Tilberedning. Kog skinken i ca 30 min derefter skæres den ud i fine tynde stykker og vendes godt i marinaden. stykkerne lægges i et ovnfast fad hvor efter resten ar marinaden hældes ud over og sættes i ovnen på 200gr(varmluft)i ca 30 min
Rissalat med skinke og ost

Rissalat med skinke og ost

Til dressingen blandes olie og vineddike eller citronsaft og vand. Skær ost og skinke i små tern. Bland dressingenTilsæt hvidløg, purløg og persille og krydr med salt og peber
Gulerodssuppe

Gulerodssuppe

Dette skal bruges tilmarinaden/toppingen. Marinaden skal dog være god syrlig. Da vi er temmelig meget nogle kødspisere herhjemme har vi dog pimpet den med lidt ristet parmaskinke, som egentlig ikke hører med til den oprindelige opskrift

Bønnesalat med parmaskinke.

Lad det trække i marinaden en halv time. Kan også serveres uden skinke, hvis man vil have en kødfri ret

Juleskinke med grønlangkål

Si marinaden/skyen og rør den med rasp til en tyk grød. Læg skinken i en frysepose, hæld marinaden ved, slå en knude på posen

Satayboller med peanøttsaus og salsa

Bland halvparten av marinaden sammen med kjøttdedeigen. Jeg har med stort hell servert den både til kjæresten, svigermor og venninnegjengen

Pizza extravaganza

Imens kan du lave den marinade aubergine-skiverne skal dækkes af. Og den sidste halve pizza gik tilserranoskinke, aubergine, tomat og mozzarella

Julefrokost

skarp kniv og fordel marinaden over. min mand ud af døren til en af årets julefrokoster. Ølkogt juleskinke med

Pastasalat med meget mere :-)

pastasalat og marinade. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte otg afkøles. Skinke og peber skæres i små tern

Grillkylling med pommes frites og tomatsalat

Læg kyllingen i marinaden, og lad det trække i ½ time. Eller som ”surt” til frokosten – oven på pate eller en flad pålægsmad – skinke, hamburgerryg eller lignende

Bagte kartofler med grønt fyld

Rør en marinade af olie og vineddike. Til de er helt møre. Rør blandingen med skinke, æg, olie, salt, peber og muskatnød

Medisterpølse med quinoasalat

Hak halvdelen af basilikummen, og bland det i marinaden, og krydr med salt og peber. Køb én I kan lide, og servér så denne lækre, friske salat til, og spis jer mæt i den i stedet for i den “fede” pølse

Lad saltbøssen stå

Begræns indtaget af marineret kød eller lav din egen marinade. Disse skal helst være til stede i større eller mindre grad i din mad, for at smagsindtrykket er balanceret og harmonisk