Bland ingredienserne tilmarinaden og smag den til. revet skal af usprøjtet limeMarinade. Hak mandlerne groft og rist dem på en varm, tør pande, til de er let gyldne
Stød anisfrøene i en morter, og bland dem med hvidløg, peber og olie til en marinade. Hæld marinaden over kødet og lad det marinere i minimum et par timer
Bland sammen sennep, honning og estragon og pensle svinekam godt inn med marinaden. Kok opp kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger kjøttfond og hell det i formen med kjøttet, så du får god basis til sausen
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Her får du endnu en færdig madplan til to personer. Svinekoteletter og Bulgursalat med Jordbær. og køb endelig ekstra, så der er noget til at snacke på
Tag koteletterne ud af marinaden, marinaden gemmes til senere. Mariner svinekoteletterne i halvdelen af olivenolien, rosmarin, hvidløg, citronskræl, citronsaft, salt og peber og stiltil side
Læg koteletterne i fadet, og vend dem i marinaden. Stil fadet i køleskab, og lad koteletterne stå i mindst 2 timer. 50 minutter i letsaltet vand, indtil bønnerne er møre
Denne marinade indeholder følgende. 2 svinekoteletter. Stil det koldt 2-3 timer. 2 svinekoteletter. Spidskommen blev brugt i det gamle Egypten som lægemiddel
Hvilket ofte giver et tørt stykke kød på trods af alskens marinade og grill sauce. Mange griller nakkekoteletter, fordi de er mere saftige, hvilket til dels er korrekt
Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)