Rids køllen med en skarp kniv og smør den grundigt ind i marinaden. Der er rester til resten af Påsken – og det er slet ikke så ringe endda, for haven kalder
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Sørg for at overhælde kyllingen med marinade og vende den af og til mens den står og hygger. Hvis du tænker så langt frem i tiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Hæld marinaden over og slå knude på posen. Det sker for dem allesammen på et tidspunkt. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget grill, hvidløgsmarinade, Oksekød, olie/eddik, Opskrifter
Tilgengæld er jeg helt pjattet med kyllingespyd – både pågrill og i ovn. Helt perfekte tilfrokost/grill/tapas/madpakke/mellemmåltid/aftensmad/fødselsdag/buffet – ja bare helt perfekte til det hele
Selvom varmen fra grillen dræber bakterierne, så sørg alligevel for at få rengjort særligt risten, således at gamle kødrester og marinader ikke sætter sig fast
i en pose og lad kødet trække i marinadenpå køl. Lækker grillmarinadetil kyllingen. Vi kom frem til denne marinade der smagte super lækkert og som komplimenterer kyllingen rigtig godt
En for kraftig marinade kan ødelægge smagen. Hvis du er den heldige ejer af et iGrill stegetermometer, så behøver du ikke engang sidde ude i kulden og holde øje med termometeret, men i stedet hygge dig inde i varmen og af og til se på din iPhone eller iPad hvordan din oksemørbrad har det