lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
I alle tilfælde har vi fået masser af god mad i denne weekend, og vi formåede at lave den bedste lammeret, jeg endnu har fået i år - hvor lam og tilbehør gik op i en højere enhed
Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te
De marinerede grønsager tilsættes. Champignon, gulerødder og courgetter skæres i skiver. Smager lækkert som tilbehør til grillkød, men kan også nydes med couscous, bulgur eller ris
Jordskokgratin med marinerede grøntsager. Skyl champignonerne, og skær dem i skiver. Tilbehør. Steg champignoner og løg ved kraftig varme og under omrøring i ca