Tilsæt de marinerede kødtern, græskartern og marinerede løg (uden den eddike, der evt. Pil de kolde kartofler og skær dem i tern, læg kartoffelternene ned i salatskålen
amerikansk kold kartoffelsalat, kogte majskolber med smør og kogte marinerede grønsager. Hakket hårdkogt æg, finthakket løg, bladselleri skåret i strimler på tværs og finthakket syltet agurk tilsættes og blandes medkartoflerne
Fordel de marinerede kokosflager på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl og skræl kartoflerne (medmindre de er nye, så er det ikke nødvendigt at skrælle dem), skær dem i grove tern og tilsæt i gryden
Drys med grofthakket persille. Sidste torsdag var menuen ikke særlig avanceret, menuen var ovnstegt kylling med timian og rosmarin(og rigeligt af det), søde kartofler skåret i skiver(tykke, så det ikke blev chips
Bland farsen med lidt persille og fordel det på kødet. Start med at lave frikadellefars, eller chek at du gemte lidt i fryseren, sidst du lavede frikadeller