Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Varm en pande godt op og hæld de marineredetigerrejer og kammuslinge med olien på panden. Tigerrejer. Tigerrejer og kammuslinge marineres et par timer i olie, tilsat hvidløg og en mild chili
Steg de marinerede rejer ved høj varme et par minutter til de er lyserøde. Jeg synes det var rigeligt med 4 store tigerrejer til hver, og på den måde kan man regne ud hvor meget man skal købe af ingredienser til det antal personer man laver den til. 16 Black tigerrejer (ikke de lyserøde kogte)
Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind. Jeg har lavet retten både med kylling og tigerrejer, og begge dele smager skønt
Tigerrejerne marineres i marinaden i minimum en time - men gerne natten over. 500 g tigerrejer. Tigerrejerne steges på panden i marinaden - ca 1 minut på hver side til de er blevet lyserøde - de skal ikke ligge for længe over varmen, så bliver de hårde og gummiagtige
Stik kyllingetern, tigerrejer og peberfrugt på et grillspyd. 1. Skær kyllingen i passende stykker. 2. Vask og rens peberfrugten og skær den i passende tern