olie og balsamico. Vi har fået svinemørbradi dag, en af mineyndlingsspise. Rodfrugterne kom jeg i en varm gryde med lidtolie, da de var blevet bløde hældte jeg en smule balsamico over + krydderierne
Rør hvidløg, chili, olie, stødt koriander, spidskommen og farin sammen. ½ rød chili, hakket. olie. Man kan redde selv den mest regnfulde vintermandag med en omgang orientalsk peanutbutter
Bland chili, hvidløg og ingefærgrundigt sammen med soya og riseddike. Opvarm olieni en wok ved høj varme og svitskyllingentil den er ensartet brunet over det hele
Bun cha Hanoi består af vermicellinudler, jordnødder, friske grøntsager og krydderurter samt grillet og marineretsvinekødi form af både tynde kødskiver og frikadeller
Spareribsibarbecuemarinade, oksesteaks marineretiolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefiletmarineretiolie, hvidløg, ingefær, soya og honning og tilsidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Når du mener, at kyllingen har marineret længe nok, så gå i gang med resten. Så jeg kom hjem med citrongræs, chili, ingefær og alt muligt, uden rigtig at have en plan
knust ingefær, knust chili, karry, paprika, chiliflager, gurkemeje). et skvæt olie. Jeg har aldrig ejet en wok, men det skal absolut ikkeforhindremigi at lave lækre wokretter og ikkemindst kalde dem for wokretter
med olie, citron, lidt soya, wasabi, hvidløg og chili). Skær broccolien ud i både blomster og stilk. Hvis du ikke har alverdens tidtil at lave aftensmad, er her en let løsning