4 skiver storfe, ca 600 gram (jeg brukte ferdig skivet culotte)2 pakker cherrytomater1 agurk1 rødløk1 stor avocado2 røde chili1 håndfull friske mynteblader1 bunt frisk koriander5 kaffirlimeblader50 gram usaltede peanøtter (jeg bruker røde, kjøpt i innvandrerforretning)Slik gjør du det
til CULOTTE eller MARINERET MØRBRAD. FORORD. Når man nu allivel står med kødet ude ved grillen, så kan man lige så godt frembringe en væsentlig bedre og fyldig smag, ved at lægge grøntsagerne derud
skinke eller kalkunculotte1 del honningdele enebærsennep½ del citronsaftsaltrosmarinMængden i denne kødret svarer til en almindelig skinke- eller kalkunculotte, server 270 g. Rids culotten på kryds og tværs og mariner den i 1 del honning, 2 dele enebærsennep, ½ del citronsaft, salt og gerne rosmarin efter ønske gerne natten over i en tætsluttende pose, men, den behøver ikke at marinere