Marineret culotte opskrifter

Thai biffsalat med mynte, koriander og kaffirlime

Thai biffsalat med mynte, koriander og kaffirlime

4 skiver storfe, ca 600 gram (jeg brukte ferdig skivet culotte)2 pakker cherrytomater1 agurk1 rødløk1 stor avocado2 røde chili1 håndfull friske mynteblader1 bunt frisk koriander5 kaffirlimeblader50 gram usaltede peanøtter (jeg bruker røde, kjøpt i innvandrerforretning)Slik gjør du det
Wok med shitake svampe

Wok med shitake svampe

 Ingredienser700-900g kalvekød(fx culotte, cuvette)50g tørrede shitake svampe50g tørrede skyørerJordnøddeolie 1 spsk
GRILLET - GRØNT

GRILLET - GRØNT

til CULOTTE eller MARINERET MØRBRAD. FORORD. Når man nu allivel står med kødet ude ved grillen, så kan man lige så godt frembringe en væsentlig bedre og fyldig smag, ved at lægge grøntsagerne derud

Enebærsennep-glaseret skinke

skinke eller kalkunculotte1 del honningdele enebærsennep½ del citronsaftsaltrosmarinMængden i denne kødret svarer til en almindelig skinke- eller kalkunculotte, server 270 g. Rids culotten på kryds og tværs og mariner den i 1 del honning, 2 dele enebærsennep, ½ del citronsaft, salt og gerne rosmarin efter ønske gerne natten over i en tætsluttende pose, men, den behøver ikke at marinere