fileten skæres fri fra benene. Sættes i ovnen ved 180 grader i ca. Kom det i en form og bag den i en forvarmet ovn ved 140. 4) Kaninfileterne. Giv dem 5 minutter i ovnen ved 180 grader. Skær fileten ud i 2 stykker når du skal anrette den
fileten skæres fri fra benene. Sættes i ovnen ved 180 grader i ca. Kom det i en form og bag den i en forvarmet ovn ved 140. 4) Kaninfileterne. Giv dem 5 minutter i ovnen ved 180 grader. Skær fileten ud i 2 stykker når du skal anrette den
Marineret laks med bagt tomat Godaften. 1 stort kyllingebryst (filet) – ca 250-300 gram. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smid fadet i ovnen og giv det ca 25-35 minutter – alt afhængig af ovn og kyllingens tykkelse. 1 stort kyllingebryst (filet) – ca 250-300 gram 1 stor tsk philadelphia light. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Marineret kyllingebryst. Marineret mørbradbøf m/ forårsløg & bagt kartoffel. Skrub kartoflerne og pak dem ind i staniol, bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 60 minutter. 4 stk Kyllingebryst, filet
Fold fileterne på langs, og læg dem i et ovnfast fad. Bag fisken i ovnen. olivenolie1 helt hvidløg + 1 fed hvidløg3 røde peberfrugter900-950 g kartofler – gerne melede600 g skærisingfilet1 skalotteløg1 ds. tørret oregano3/4 dl fløde, 4 %SaltPeberSådan tilberedes ising i ovn med bagte peberfrugter og tomatsauce. Tænd ovnen på 230° C. Sænk temperaturen i ovnen til 190 grader. Sænk temperaturen i ovnen til 150° C, når hvidløget er færdigt