Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød
i ovn Kyllingebrystfiletmarineret med citron og rosmarin og stegt på panden. Skær kylling i mindre tern og vend dem med de hakkede svampestokke, finthakket rosmarin, citronsaft, salt og peber i en skål
Denne marinade giver masser af smag til kyllingestykkerne. 2 spsk rosmarin. Lad kyllingekødet marinere i 2 til 3 timer før du steger det. 2 spsk rosmarin
Paillard af kylling med citron & urter. Tilsæt rosmarin og salvie, og giver alt, hvad en god dunkende. Dunkende kød indtil tynd og flad er en stor teknik til grillet kyllingebryst, da det sikrer den ikke tørrer ud
Sursød thaigryde med kyllingIndkøbsseddel. Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)