Marineret oksesteg opskrifter

Marineret oksesteg

Marineret oksesteg

oksesteg. Alletiderskogebog 1000 gr oksesteg. 1000 gr. 1 øl (f. eks. Ale nr. 5). 2 spsk. soja. 1 gulerod. 5 fed hvidløg. 1 løg
Quinoasalat med et pift af rabarber

Quinoasalat med et pift af rabarber

Røde quinoa marineret i en dressing af god olivenolie, koncentreret rabarbersaft, citronsaft, lidt hakket basilikum og smagt til med salt og peber
Oksesteg med Rodfrugter

Oksesteg med Rodfrugter

Opskrift Oksesteg med rodfrugter. Oksestegen skal have en midtertemperatur på ca. Oksesteg med Rodfrugter
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

_____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern. Gammeldags oksesteg med kartoffelterrine og selleripure med ramsløg(eller slet og ret "kagetallerkenen")1/2 kg oksebrystFrisk timianSaltPeberGnid kødet med salt, peber og timian, stil i ovnfast fad dækket med film og tilbered i ovnen i 12-14 timer ved 65 grader
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Kødet anvendes ofte til Gammeldags oksesteg, hvor man lader den simre i 2-3 timer og servere den med Peberrodssovs, Skysovs osv

Kanin-steg i römertopf

Man kan også tilberede kaninen på grillen, skåret i mindre stykker, og marineret i olie, citron, honning, hvidløg og krydderurter

Madplan uge 5

I morgen skal den ældste spille håndboldkamp, så den står på rester af dagens oksesteg når vi kommer hjem