Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Start med at marinere rejerne og lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet
Den ene halve blev lavet med ost, som smeltede og toppet med grøntsagerne, mens den anden halvdel blev toppet med rejer og min opskrift på en sund dilddressing
Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Bun cha Hanoi består af vermicellinudler, jordnødder, friske grøntsager og krydderurter samt grillet og marineret svinekød i form af både tynde kødskiver og frikadeller
Vi havde købt noget rispapir og som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron
Smid rejerne deri og lad dem marinere i ca. Kyl de marinerede rejer på, og steg et par minutter – pas endelig på ikke at give dem for længe, da de ellers bliver seje og kedelige
Mad fra gadekøkkener – jeg kan anbefale Pad Thai (stegte nudler med kylling, rejer og peanuts), Khao Pad (stegte ris med svinekød, kylling og lignende), Som Tam Thai (grøn papajasalat), mango sticky rice og kokosis i halve kokosnødder