Marineret steak opskrifter

“Steaks” af marineret tofu

“Steaks” af marineret tofu

Giver 2 “steaks”. Lad så marinere i minimum 3 og højst 24 timer på køl, og husk at vende tofuen undervejs, så den bliver marineret på begge sider

Colorado Kates Majsbrød

I køkkenet har Colorado Kate marineret kød, lavet kartoffelsalat, rørt barbecuesovs og bagt krydrede majsbrød
Marineret tunsteak med bok choy

Marineret tunsteak med bok choy

Hæld marinaden i en frysepose sammen med tunsteaks og vend meget forsigtigt, men godt rund og læg på køl i ca
Gratinerede venø steaks

Gratinerede venø steaks

Vores slagter udskærer altid Venø steaks, når vi får parteret oksekød. 2-3 venø steaks5-6 kartofler2-3 løg2,5 dl vand1 okseboullion terningsalt og frisk kværnet pebertimianTil gratinering
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Men ikke mindst en overset udskæring - Steaks af Tykkam. Tykkammen er det vi vil kalde en Nakkefilet på Grisen
Husmor-sushi

Husmor-sushi

• Lidt dampet laks, gerne marineret let i soya, ingefær, hvidløg er også fint. Hertil kan nu tages en bid fisk/reje/omelet/steak og grøntsager på pind

Sund kost til at holde sig i form

200g ekstra lean filet steaks. Paillard af kylling med citron & urter. Dunkende kød indtil tynd og flad er en stor teknik til grillet kyllingebryst, da det sikrer den ikke tørrer ud

Venø steaks med græsk salat og grov pita

Grillede venøsteaks. 1. Læg kødet  i en kraftig plastpose, tilsæt olie, citronsaft og salt og peber - alle slags krydderier eller fx hakket hvidløg kan tilsættes for at give smag

Grillspyd og grillet steak

Til gengæld er marineringstid medregnet, selvom den kan nedsættes eller udelades, men spyddene smager bedst, når de er blevet marineret