Sådan tilberedesmarineret mørbrad iovn. Mørbraden bliver på denne måde saftig og lækker – du skal selvfølgeligikkeoverstege den, for så bliver den det ikke – og får en dejlig smag
Læg det stegte kød tilside og gentag til der ikke er mere kød. Nogle gange er familien på farten med sport, møder og andre interesser og det er svært at styre middagen så den er frisk, delikat og indbydendetil alle og til de tidspunkter der passer indi alles programmer
OpskriftOksesteg med rodfrugter. Ingredienser. Det hele stegeri ca. (Fx Pastinak, persillerod,. Så tag kødet ud et kvarter inden rodfrugterne er færdigstegte, hæld saften fra kødet over i en gryde (helst gennem en si) og dæk kødet igentil med alufolien
Steg de hakkede løg i butter ghee i en stor gryde i to minutter. I dags inspirationtil mad er måske ikke så velegnet som hverdagsmad, da den har en rimelig lang tilberedningstid, men i weekenden er den al tiden værd
Derefter steges de hurtigt på en pande med olivenolie og skalotteløg. Dagens eksperiment var at få nyt livi noget af det mest forhadte i de danske køkkener
FlødekartoflerGlaseret hamburgerryg, Ribbensteg, ’stegt flæsk’ og pølser i svøbMan må aldrig løbe tør for kød, og det skal jeg lige love for viikke kom til
Græsk marineretsvinekød m/ hjemmebagt pita. Hjemmelavet burger smager bare godt, isærhvis man steger bøfferne på en grill, og smører bollerne med en hjemmelavet krydder-mayonnaise
Servér kødet med de ovnstegte kartofler, det sprøde bacon, den lækre rødvins-vildtsauce, den sprøde waldorfsalat, tyttebærmarmelade og et godt glas rødvin – så bliver det ikke bedre
Grillkyllingiovn. Normalt stegervibrystfileterne hele og skærer dem iskiver bagefter, men kødet var ikke helt tøet, så vi valgte at skære det iskiver, så det tøede hurtigere