Marineret svinekam uden svær opskrifter

64 Gem
Stegt svinekam med rosmarin, spæde grøntsager og skysauce

Stegt svinekam med rosmarin, spæde grøntsager og skysauce

Læg svinekammen i et ildfast fad eller en bradepande. 1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 kg svinekam
34 Gem
Grønkålssalat med æbler

Grønkålssalat med æbler

Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
18 Gem
GRIS - SPRØD - SALT (Grillet flæskesteg)

GRIS - SPRØD - SALT (Grillet flæskesteg)

Smør en smule blødt smør over svinekammen. Og så er det faktisk ikke så svært at lave - det passer jo egentlig sig selv
15 Gem
Flæskesteg med fyld af friske ferskner og timiansmør

Flæskesteg med fyld af friske ferskner og timiansmør

Løsn flæskesværen fra midten og ud mod siderne på stegen, således at de stadig sidder fast i hver sin side ned langs siderne
6 Gem
Nem blomme i madeira

Nem blomme i madeira

Og jeg har fået smidt en svinekam i ovnen til langtidsstegning, for vi trænger til noget ordenligt at spise
6 Gem
Eksotisk coleslaw

Eksotisk coleslaw

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål. Rist spidskommen og koriander i en tør pande – afkøl og rør krydderierne med creme fraiche salt, peber og mangochutney
5 Gem
Simremad på gril

Simremad på gril

Vi skulle prøve at lave en porchetta, men da vi ikke havde et svineslag, men et svinekam med sværd, blev det istedet en anden variant
4 Gem
Hjemmelavet smørrebrød: Dyrlægens natmad

Hjemmelavet smørrebrød: Dyrlægens natmad

Maden i dag står på de sidste rester af den fantastiske langtidsstegte svinekam, jeg lavede i fredags
2 Gem
Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

250g Svinkød (mørbrad, svinekam). 250g Svinkød (mørbrad, svinekam). Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
0 Gem
Weekend-tur med julebord på GudbrandsGard hotell !

Weekend-tur med julebord på GudbrandsGard hotell !

Svinekam med sennepsaus, god på smak, kanskje litt tørr og savnet litt mer av tilbehøret den var toppet med
2 Gem
Ovnsstekt svinekam med frisk kålsalat og spicy gulrothummus

Ovnsstekt svinekam med frisk kålsalat og spicy gulrothummus

50 minutter senere har du tryllet frem en saftig svinekam med stekesky. Etter sist suksess med svinenakke i stekepose, så jeg ingen grunn til å skifte (svine)sti
45 Gem
Kartoffelgratin a la Karoline

Kartoffelgratin a la Karoline

Jeg havde en rest svinekam i fryseren, og til den lavede jeg en kartoffelgratin fra en gammel Karoline kogebog
19 Gem
Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål

Jeg havde stegt svinekam og lavet en god gammeldags flæskestegs sandwich med oopsies som brød. Rødkål er klart et hit i min verden, men hvis man skal købe det færdigt, er det desværre fyldt med sukker
15 Gem
Klar parat jul: Flæskesteg m. abrikos-/timianfyld og skøn grønkålssalat med pærer og gedeost

Klar parat jul: Flæskesteg m. abrikos-/timianfyld og skøn grønkålssalat med pærer og gedeost

- En svinekam. - salt til sværene. Så skulle sværene være sprøde og kødet langt fra tørt. Start, parat, jul
12 Gem
Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad
9 Gem
Pulled Pork med coleslaw og BBQ-saus !!!

Pulled Pork med coleslaw og BBQ-saus !!!

Pulled pork er langtidstekt svinekam, som marineres/rubbes med spicy krydderblanding. Gni inn svinekammen med krydder blandingen
5 Gem
Gør din julemad sundere

Gør din julemad sundere

Herefter følger svinekammen på ca. Udover at tænke over hvilken udskæring du vælger, så kan du også gøre flæskestegen sundere ved at skære fedtet under sværen af, når du har stegt din flæskesteg
3 Gem
Krydsridset svin

Krydsridset svin

Svinekam, helst med ben og et godt lag fedt. Flæskesvær med rosmarin. Rids sværen. Og det med først at vende sværen nedad i væsken bruger jeg ikke, dog overhælder jeg sværen med væsken