Marinering af oksekød opskrifter

Duften og smagen af Marrakesh

Duften og smagen af Marrakesh

hakket oksekød. Marrakesh duft og smag er ikke til at tage fejl af. I Marrakesh bliver vi modtaget af vores vært Jean Luc ved
Oksesteg med Rodfrugter

Oksesteg med Rodfrugter

Det gør du ved at komme kødet i en frysepose (der findes poser som er beregnet til marinering) sammen med rødvin, timian frisk presset hvidløg samt salt og peber
Pulled beef - oksetykkam i rømertopf

Pulled beef - oksetykkam i rømertopf

Tog en frysepose kom kød og barbecue sovs i den og lukkede med en knude, inden stegen kom i køleskabet til optøning/marinering

Så der Wok - Med kylling

Salt & peber Marineringaf kødet. Jeg starter ud med at skære kyllingen i strimler, og kommer dem ned i en frysepose, og jeg kommer Citronsaft, Balsamico eddike og hvidløg ned til