Marokkansk lam opskrifter

Marokkanske gulerødder

Marokkanske gulerødder

Pil og hak hvidløgene fint. Skræl og hak ingefæren fint. Varm olie og sennepsfrø op på en pande, til frøene begynder at poppe

Marokkanske saltsyltede citroner

lam, fisk og i salat og ris. Nu skal dette indlæg handle om marokkanske saltsyltede citroner – og her har økologiske citroner fra supermarkedet været en af mine store skuffelser
Harira – fyldig, marrokansk suppe

Harira – fyldig, marrokansk suppe

Harira er en marokkansk suppe, der for mange muslimer er en fast del af ramadanen. Traditionelt laves den med lam eller andre dyr, men af respekt for fårene (både de sorte og hvide) og deres børn, vil jeg selvfølgelig byde på en udgave uden dyr
Marokkanske sommerminder

Marokkanske sommerminder

Jeg har brugt et dejligt stykke lam, men man kan også bruge. lammeinderlår. lammeinderlår. Og så med en god kold øl til, så er den fredagsmiddag klar
Kefta Tagine med æg

Kefta Tagine med æg

Marokkansk mad er virkelig lækkert og noget af det bedste jeg ved. Denne ret spises med hjemmebagt marokkansk brød men hvis man ikke lige kan overskue det, så går andet brød også til

Marokkansk lam i tagine

1. Afpuds kødet og skær i firkanter. 2. Rend grøntsagerne, skær gulerødderne i skiver, skær løgene i store både