Marokkansk kylling med rosiner. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Lav en portion sprøde falafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalat med tahindressing
Grillede MarokkanskKrydret Ok. Marokkansk kylling og couscous. Den har en god krydret smag af karry, spidskommen og garam masala, cremethed fra kokosmælk og kikærter og fyldt med mør kylling og sprøde grønsager
Snart kommer også bogen om Marokkansk mad som e-bog. Jeg har derfor i denne lune salat opgraderet dem med oliven, der giver god udfordring til den milde bønne
Drys med klippet grønt ved serveringen og giv couscous medtørret frugt til bønnetaginen. Tagineretter – eller gryderetter – er almindelige i Marokko, og det er mad, der både smager og som er hurtigt tilberedt