Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. Jeg er dog vild med kombinationen af aubergine og kikærter og har derudover tilføjet blandt andet kartofler, tomat og masser af smag fra blandt andet spidskommen, chili og røget paprika
i gastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du til lidt nytænkning og lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
I ugens marokkanske tagine er der bl. Og ikke blot kartofler er velegnede til chips. ______________________________________________________________________________________________________________________________
I det marokkanske køkken tilberedes hverdagsmaden i taginer, som er lerfade med keglelåg. De laves både med fx svampe, hakket kød, kartofler, ost, surkål eller endda søde frugter og bær
Bagekartofler vaskes og skæres i både. Kom olie og salt på kartoflerne. Kom marinaden på kartoflerne og bland kikærterne i , hak en masse bredbladetpersille i
3 store kartofler. 3 store kartofler. Sæt solskin på spisebordet med nyt og farverigt tilbehør. Jeg har sådan lyst til at give alt det mørke, våde og kolde udenfor modspil, og det lykkedes fint med denne kombination, hvor de nordiske rodfrugter får marokkansk inspireret selskab af couscous, abrikoser og mandler
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Mandag Spaghetti med salvie-smør (opskrift her) Tirsdag Marokkansk kylling med løg, oliven og bulgur (opskrift her) Onsdag Rester fra tirsdag Torsdag Spaghetti ala Bolognese Fredag Fransk burger med brankede kartofler Lørdag Rivoltolo ricotta e pomodoro – pandekager med ricotta og tomat Søndag Kaeng Phet