Marokko tagine opskrifter

Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

Datteren var i Marokko i efteråret og hun. tagine. En tagine er et rundt lerfad med et kegleformet låg, som man især
ugens menu uge 7 2014 – tagine fra Marokko

ugens menu uge 7 2014 – tagine fra Marokko

Når man har sagt Marokko, har man også sagt tagine. Souqen i Marokko er en svirrende myretue. I den marokkanske tagine skal skallen af auberginerne have en lidt brændt smag
marokkansk tagine m “brændt” aubergine

marokkansk tagine m “brændt” aubergine

Lergryderne med det koniske låg – taginerne –  står og simrer over kulbækkener eller gasblus i timevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
ugens menu uge 10 2014 – på kokkeskole i Marokko

ugens menu uge 10 2014 – på kokkeskole i Marokko

tag på taginen. Tørrede frugter bruges i mange retter i Marokko. Jeg ville gerne lære at lave en ægte tagine – marokkansk gryderet – og er taget på kokkeskole i den smukke kystby Essaouira
menu uge 13 2014 – mere godt fra Marokko

menu uge 13 2014 – mere godt fra Marokko

taginerne simrer på kulbækkener. Når man køber æg på markedet i Marokko er de friske. Hovedretten er en typisk ovnret – eller tagineret – med peberfrugter, squash og æg
couscous med tørret frugt og mandler

couscous med tørret frugt og mandler

bruges meget i Marokko, både i taginer og som her i en couscous som tilbehør. I Marokko kan couscous både være en hel ret og et tilbehør
Lam Ras el Hanout med pistasjnøtter

Lam Ras el Hanout med pistasjnøtter

Kjøttet ble så mørt at det nærmest smeltet i munnen, og krydderet ga det en herlig smak av Marokko. bruke enten tagine, römertopf eller rett og slett en ildfast form som du dekker godt med aluminiumsfolie)