Marokko er taginernes land, det er her, hvor der krydres med Ras el Hanout, hvor der drikkes sød, sød marokkansk myntete og spises nøddekager med blomstervand
Når man har sagt Marokko, har man også sagt tagine. Souqen i Marokko er en svirrende myretue. I den marokkanske tagine skal skallen af auberginerne have en lidt brændt smag
Lergryderne med det koniske låg – taginerne – står og simrer over kulbækkener eller gasblus i timevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
tag på taginen. Tørrede frugter bruges i mange retter i Marokko. Jeg ville gerne lære at lave en ægte tagine – marokkansk gryderet – og er taget på kokkeskole i den smukke kystby Essaouira
taginerne simrer på kulbækkener. Når man køber æg på markedet i Marokko er de friske. Hovedretten er en typisk ovnret – eller tagineret – med peberfrugter, squash og æg
Kjøttet ble så mørt at det nærmest smeltet i munnen, og krydderet ga det en herlig smak av Marokko. bruke enten tagine, römertopf eller rett og slett en ildfast form som du dekker godt med aluminiumsfolie)