(Jeg brugte rød farvet sukker, da jeg havde en lille rest tilbage fra mine marshmallow macarons, som kom til verden for nogle dage siden) Du kan se lige her, hvordan du indfarver helt almindeligt sukker på en ganske simpel og dekorativ måde
Tærten er ikke svær at lave, men hvis man ikke er vant til at arbejde med opvarmning af chokolade og marshmallows bør man følge instrukserne ret grundigt, så intet bliver for varmt
Opskriften findes på mærkaten af et amerikansk produkt, der hedder Marshmallow Fluff. Bland rørsukker, salt, smør, kondenseret mælk og Marshmallow Fluff i en stor gryde
Bag i bogen er der 3 opskrifter på kager som er nævnt i bogen. Kagedejen8 Milky Way chokoladebare256g smør eller margarine256g sukker4 æg1/2 teske bagepulver320g mel1/4 l kærnemælk128g pekannødderPisk æg og halvdelen af snøret cremet. Chokolade topping320g sukker128g kondenseret mælk (næsten en hel dåse)128g smør eller margarine 170g chokolade 128g marshmallowcreme (kan købes hos foodfromhome
They'll become a little soft, shiny and marshmallow like. Jeg har længe funderet over smagen af en lækker lakrids ganache/creme, især når nu rålakridspulver og alt med lakridssmag har været så populært sidste år og formentlig også i år
8 Milky Way chokoladebare256 g smør4 æg1/2 tsk bagepulver320 g mel1/4 l kærnemælk128 g pekannødderPisk æg og halvdelen af smøret cremet. 320 g sukker128 g kondenseret mælk128 g smør170 g chokolade128 g marshmallowcremeVed lav varme blandes sukker og kondenseret mælk