Svits skært eller hakket oksekød i smør eller øko rapsolie, krydr med paprika, garam masala, salt og peber, tilsæt lidt vand, og sauter det færdigt under låg
garam masala. Smelt fedtstof ved god varme, og steg garam masalaen et minut. 500 g hakket oksekød. Tilsæt det hakkede oksekød og steg det 5 minutter ved god varme, mens du sørger for at det bliver delt i helt små klumper. 500 g hakket oksekød. 2 tsk garam masala
Brun et hakket løg i olie, brun også kødet og tilsæt Masala’en. Køer er jo hellige i Indien, og det er ikke helt politisk korrekt at spise indiske krydderier sammen med oksekød
Indian Spices Tikka Masala (blandingskrydderi). Kom det hakkede oksekød i en skål sammen med brødkrummer, æg, frisk koriander og den halvdel af grøntsagsblandingen, du satte til side
Denne ret er oprindeligt lavet af hakket kød, og man kan sagtens udskifte oksekøddet med lam. Saucen er en typisk masala, hvilket er en specifik retning/region indenfor indisk madlavning
cayennepeber, meat masala, timian, salt og peber. Vi måtte dog bikse vores eget version sammen da han ikke kan huske navnet på det, men kun hvad det bestod af - hvilket mere eller mindre er salatblade man ruller om krydret oksekød med grønt
Smag til med garam masala og evt. Det kan godt være svært at finde økologisk garam masala i de store supermarkeder, men det fås i et væld af specialforretninger over hele landet