Likevel, vi kommer alltid tilbake til Tikka Masala. Tikka Masala. Riv ingefær og bland med hakket hvitløk, gurkemeie, Garam Masala, malt koriander, spisskummen og salt
Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. 2 spk Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt