mascarpone. - Jeg havde en dag forleden hvor jeg fik lyst til at bage cupcakes. I køleskabet havde vi en masse åbnet nougat som skulle bruges, efter nytår havde jeg fået alle limefrugterne med hjem og der var en mascarpone der skulle bruges
Pisk mascarpone, smør og flormelis sammen til en ensartet creme. Tror egentlig at min favoritkage er deres cheesecake (ja, jeg kommer der ofte), men jeg kan også rigtig godt lide deres oreokage, som er inspiration til disse cupcakes
På grund af den naturlige mascarpone-mangel i mine nærbutikker kunne jeg ikke lave den oprindelige creme fra opskriften, så jeg smed bare en vanillefrosting på
ikke light - kan også være buko naturel eller mascarpone ost). Det er samme opskrift som mine gulerodscupcakes, dog er frostingen lidt anderledes her og jeg synes faktisk den er bedre, så den vil jeg nok bruge fremover på cupcakes også
Du kan med fordel bruge hjemmelavet mascarpone som flødeosten. "Lille portion" er til cupcakes, 20 cm springform, havregrynskager, franske vafler, honningekager osv. 1 dl vand200 gram sukker1 æggeblomme100 gram smør250 gram mascarpone1 spsk vanillesukker (kan undværes)skal af 1 revet citron. ½ dl vand100 gram sukker1 æggeblomme50 gram smør125 gram mascarpone1 tsk vanillesukker (kan undværes)skal af ½ revet citron. 250 gram mascarpone. 125 gram mascarpone
200 g mascarpone. 200 g mascarpone. Denne chokolade-kage er bare så lækker svampet og det gør den helt sikkert ikke dårligere med den lækre chokolade-mascapone-creme på